Australiër wint loterij met favoriete cijfers van overleden vader

Australiër wint loterij met favoriete cijfers van overleden vader
Foto Pixabay

Een Australische man heeft 8 miljoen dollar (5 miljoen euro) gewonnen met de loterij. Al jaren speelt hij met dezelfde cijfers als zijn overleden papa. “Hij geloofde dat het onze familie op een dag veel geluk zou brengen”

Een man uit Greenfield Park, vlak bij Sydney, heeft 8 miljoen dollar gewonnen met een plaatselijk loterijspel. Hij sprong een gat in de lucht toen hij de winnende getallen zag verschijnen. De Australiër gebruikte op aanraden van zijn vader, die intussen overleden is, jarenlang dezelfde nummers. En met geluk. “Ik ben nog altijd in shock”, vertelt hij aan nieuwssite news.com.au.

“Toen mijn vader niet lang meer te leven had, beloofde ik hem dat ik na zijn dood zijn nummers zou gebruiken”, vertelt de man die anoniem wenst te blijven. “Mijn vader speelde meer dan twintig jaar met dezelfde cijfers. Hij geloofde dat het onze familie op een dag veel geluk zou brengen en hij had nog gelijk ook.”

Delen met familie

De Australiër weet al meteen wat hij met het geld gaat doen. “Als mijn vader ooit een grote som geld had gewonnen, dan zou hij dat met met de hele familie delen. Dat was één van zijn grootste dromen”, getuigt de man. Hij respecteert nu die wens.