Jupiler Pro League - Oostende en Beerschot Wilrijk delen de punten

Oostende en Beerschot-Wilrijk hebben zondag 2-2 gelijkgespeeld op de vijfde speeldag in Play-off 2B van de Jupiler Pro League. Alle doelpunten vielen in de eerste helft. Jimmy De Jonghe bracht Beerschot al heel vroeg op voorsprong. Na drie minuten schoot hij met een knap schot in de verste hoek de 0-1 binnen. Na twintig minuten spelen stond het al 0-2. Jan van den Bergh werkte de bal na wat over en weer getik na een hoekschop in doel.

De 'Mannekes' leken op rozen te zitten, maar dat bleek te vroeg geconcludeerd. Nog voor de rust stond het zelfs alweer gelijk. Emmanuel Banda (33.) zorgde voor de aansluitingstreffer na een actie van Fernando Canesin, Aleksandr Bjelica zorgde met een mooie volley voor de gelijkmaker van Oostende.

In het klassement in groep B blijven Oostende en Beerschot Wilrijk de plaatsen vijf en zes bezetten met respectievelijk vijf en drie punten.