Back to basics: drie maskers voor een stralende huid

Foto Unsplash

De stijgende temperaturen betekenen twee dingen voor je huid: meer zonnecrème en minder make-up. Hoog tijd om wat meer zorg te dragen voor die basisroutine. Met een maskertje, bijvoorbeeld. De leukste, de snelste en de meest praktische exemplaren op een rijtje.

1. Klaar in een mum van tijd

Het nieuwe Urban Skin-gamma van Nivea was wat ons betreft sowieso een schot in de roos en de twee nieuwe detoxmaskers maken het alleen maar beter. Het zuiverende masker wordt aangevuld met een hydraterende en ontgiftende variant en een masker dat de poriën verfijnt. En dat alles in slechts één minuut (lees: terwijl je je tanden poetst). Ideaal voor wie ’s ochtends en/of ’s avonds niet al te veel tijd in de badkamer wil spenderen.
Urban Detox Skin, Nivea, 6,99 euro

2. Chique et pratique

Hygiëne en huidverzorging zijn misschien niet meteen de hoogste prioriteit tijdens de festivals, maar daar brengen deze nieuwe ampulles van Babor misschien verandering in. De zes verschillende ampulles zijn super compact en geven je huid alles wat hij nodig zou kunnen hebben: een perfecte glow, een waterinjectie of een instant herstelkuur. Perfect om na een wilde nacht toch stralend wakker te worden.
Lifting Star, Babor, 7×2 ml, 22,90 euro

3. Het perfecte selfie-masker

De tijd van de lelijke groene maskers is voorbij als het van Glamglow afhangt. In dit moddermasker zitten glitters verwerkt, zodat je er na het aanbrengen nog stralender uitziet dan ervoor. En maar goed ook, want de droogtijd is zo’n 20-30 minuten, afhankelijk van hoe dik je het aanbrengt op je gezicht. Tijd genoeg voor een schitterende selfie.
#GLITTERMASK, Glamblow, 49,99 euro