OMG! Met deze zonnecrème glitter je als een discobol

Tot nu toe kon alleen Twilight-vampier Edward Cullen glitteren als de zon op zijn lichaam valt, maar daar komt verandering in. Het merk Unicorn Snot brengt namelijk zonnecrème met glitters op de markt.
door
suzanne.gielis
Leestijd 1 min.

Vanaf mei zal je je kunnen insmeren met gouden, roze of blauwe glitters. Wie vreest dat de glitters aan bikini of zwembroek zullen blijven plakken, kan volgens het merk op beide oren slapen. De bling bling is evenmin schadelijk voor je huid, want de glitters zijn veilig bevonden voor gebruik in cosmetica.

Milieuvervuilend blijven ze natuurlijk wel, want ze zijn gemaakt van plastic. Een tweede minpuntje is dat het product enkel in factor 30 verschijnt. De zonnecrème is wel waterproof, dus het zal niet zomaar van je lijf verdwijnen na een duik in het water.

Schitterend gamma

Unicorn Snot is trouwens niet het enige bedrijf dat met glinsterende zonnecrème uitpakt. Sunshine & Glitter brengt een heel gamma op de markt, van aftersun en lippenbalsem tot bodylotion. De bling bling blijkt zelfs ideaal om muggen mee weg te jagen.

(sg)

Lees ook: