Man wordt bitcoinmiljonair en gaat vanaf nu door het leven als rapper CoinDaddy

Man wordt bitcoinmiljonair en gaat vanaf nu door het leven als rapper CoinDaddy
Youtube / CoinDaddy

Arya Bahmanyar was in een vroeger leven makelaar van beroep. De 28-jarige Amerikaan stortte zich op Bitcoin en werd er schatrijk mee. Nu gaat de man door het leven als rapper CoinDaddy.

Arya Bahmanyar leerde in 2013 enkele bitcoinfans op café kennen. De toenmalige makelaar was meteen gefascineerd. Na een snelcursus besloot hij volop in te zetten op de cryptovaluta. In 2017 ging Bahmanyar reizen doorheen Europa. Voor het eerst in jaren keek hij niet naar de bitcoinkoers via zijn smartphone.

Op bezoek bij familie in Oslo vroegen enkele familieleden naar zijn bezigheden. Toen hij zijn smartphone bovenhaalde om zijn beursapp te tonen, viel zijn mond open van verbazing: de bitcoin was twee keer meer waard sinds hij de koers voor de laatste keer had bekeken. Bahmanyar besloot meteen een vliegticket naar huis te kopen.

Terug thuis smeet de nieuwbakken miljonair zich op zijn nieuw alter ego: CoinDaddy. Bahmanyar is beginnen rappen over alles wat met Bitcoin te maken heeft. Hij heeft een eigen kanaal op Youtube en ziet zichzelf als de Weird Al Yankovich van de Bitcoin.

Entertainmentmerk

Vandaag reist CoinDaddy de wereld rond om spreekbeurten te geven, maar hij beseft maar al te goed dat het op een dag allemaal voorbij kan zijn. Hij blijft zuinig leven en neemt geen al te grote risico’s. In 2018 hoopt hij nog meer nummers te maken en uiteindelijk een entertainmentmerk uit de grond te stampen.