Verliefde inbreker probeert Taylor Swift te imponeren

Bankovervaller probeert Taylor Swift te imponeren
Foto Flickr

De politie heeft een dief gearresteerd aan het huis van Taylor Swift in Rhode Island. Hij probeerde zijn buit over de muur van de tuin te gooien. Naar eigen zeggen wilde hij indruk maken op de zangeres.

Volgens een politierapport dat entertainmentsite TMZ in handen kreeg, is een inbreker gevat aan het huis van Taylor Swift. Bruce Rowley gaf toe dat hij de dader was, maar de reden voor zijn misdaad is wel bijzonder. Hij beweert de diefstal gepleegd te hebben om de zangeres te imponeren. Hoeveel geld de man gestolen had is niet duidelijk.

Rowley werd opgemerkt door enkele veiligheidsmedewerkers van Swift. Hij riep meermaals de naam van de Amerikaanse zangeres, maar kreeg geen antwoord. Ze was op het moment van de feiten niet thuis.

Verliefd

Bruce Rowley vertelde ook aan de politie dat hij verliefd is op Taylor Swift. Een deel van zijn buit zou hij schenken aan het politiekorps om de 28-jarige zangeres te imponeren. Toen Swift het huis in 2015 voor maar liefst 21 miljoen euro kocht, liet ze nieuwe muren rondom haar tuin bouwen die haar moesten beschermen tegen indringers. Geen muren zijn te hoog om de liefde tegen te houden, behalve als je Taylor Swift bent.