Geen ‘Happy Meal’ voor vrouw die spin ontdekt in haar hamburger

Geen 'Happy Meal': Vrouw ontdekt spin in haar hamburger
AFP / T. Akmen

Een jonge vrouw in Edinburgh zal deze maaltijd niet snel meer vergeten. Ze stapte eerder deze week een McDonald’s binnen en bestelde een hamburger. Na enkele happen deed ze een walgelijke ontdekking. Er zat een dode spin in haar eten.

De 20-jarige Ciara stapte enkele dagen geleden een McDonald’s binnen en kwam er voor een keer met honger terug buiten. Op een stuk sla tussen haar gefrituurde maaltijd lag namelijk een spin. De studente kreeg geen hap meer binnen en stak haar ontevredenheid niet onder stoelen of banken. De Schotse plaatste meteen een bericht op Facebook. “Ik vond net een dode spin in mijn McDonald’s aan Fort Kinnaird, absoluut walgelijk!! Niet in het minst acceptabel en ik kreeg zelfs geen verontschuldiging toen ik ermee terugging”, staat er in het bericht te lezen.“Ik had eerst niet door dat het een spin was”, vertelt de 20-jarige aan de krant The Mirror. “Ik dacht dat het gewoon een stukje bruine sla was of zo. Toen keek ik iets beter en zag ik dat het een dode spin was. Ik kan begrijpen dat dit soort dingen gebeuren, en waarschijnlijk niet eens zo vaak, maar de manier waarop ze ermee omgingen was het meest teleurstellende.”

McDonald’s reageert

Een woordvoerder van de fastfoodketen slaat mea culpa. “Het spijt ons dit te horen. De kwaliteit en veiligheid van ons voedsel zijn voor ons van het grootste belang. We hebben onze excuses aangeboden, net als een vervangmaaltijd, die geweigerd werd.”