Joepie: er bestaat een ‘Friends’-editie van Monopoly

'Friends'-editie van Monopoly
Foto R.V. en The Works

De laatste aflevering van ‘Friends’ is al veertien jaar oud, maar intussen is de Amerikaanse serie aan een flinke heropleving bezig dankzij Netflix. Voor alle fans met een nostalgisch hartje is er zelfs extra goed nieuws: Monopoly komt met een versie op de markt die helemaal in teken staat van de populaire sitcom.

Heb je jarenlang meegeleefd met het wel en wee van Rachel, Ross, Monica, Chandler, Joey en Phoebe? En ken je nagenoeg elke aflevering uit het hoofd? Dan zal je ongetwijfeld in de wolken zijn met de nieuwste versie van Monopoly.

Friends Monopoly
Foto The Works

Pionnen in ‘Friends’-stijlIn de ‘Friends’-editie komen alle bekende plekken uit de reeks aan bod, denk maar aan het koffiehuis Central Perk of het bekende paarse appartement van Monica en Rachel. Daarnaast zijn de pionnen ook volledig gebaseerd op de personages. De dinosaurus verwijst duidelijk naar Ross en de akoestische gitaar kan je onmiddellijk linken aan Phoebe.

Jammer genoeg schuilt er wel een adder onder het gras. Je kan het gezelschapspel bestellen bij The Works, maar die webshop levert alleen maar in het Verenigd Koninkrijk. Wij hopen alvast dat de bijzondere variant ook snel in ons Belgenland beschikbaar wordt.