Neil Patrick Harris ziet een vervolg op ‘How I Met Your Mother’ niet zitten

Neil Patrick Harris ziet een vervolg op 'How I Met Your Mother' niet zitten
AFP / A. Weiss

Fans die hopen dat er een tiende seizoen komt van de succesvolle serie ‘How I Met Your Mother’ kunnen die droom maar beter opbergen. Voor hoofdrolspeler Neil Patrick Harris is het verhaal rond. 

In een interview met het Amerikaanse magazine Newsweek, maakte de acteur duidelijk dat de negen seizoenen van HIMYM meer dan genoeg waren. Het gesprek ging eigenlijk over de nieuwe serie ‘ A series of unfortunate events’ waarin hij speelt. Omdat Neil Patrick Harris voor eeuwig in ieders geheugen gegrift staat als Barry Stinson, kon de interviewer het niet laten om toch een vraag te stellen over ‘How I Met Your Mother’.

Mooie tijd 

“Hoewel ik de cast, de schrijvers en de regisseur mis, ben ik ervan overtuigd dat alles is gezegd geweest. De makers hebben een mooi einde voorzien”, legt Harris uit. Voor de originele cast van ‘HIMYM’ mag het dan misschien over en uit zijn, voor de makers is het dat niet. Sinds 2013 zijn er al drie pogingen geweest om een ‘How I Met Your Father’ te lanceren, twee daarvan zijn al definitief opgeborgen. Een derde poging is dankzij een nieuw team van schrijvers, nog steeds bezig.