De leukste nieuwkomers voor je lippen

Foto Pexels

Een frisse kleur op je lippen is de perfecte manier om er goed uit te zien zonder uren voor de spiegel te staan. En nu het kwik stilaan stijgt, is het hoog tijd om de winterse soberheid in te ruilen voor zomerse knalkleuren. Een overzicht van de leukste nieuwkomers.

Annayake lanceert een nieuwe lentecollectie met veertien lippenstiften die een mooi kleurtje met verzorgende ingrediënten combineren. Denk daarbij aan karitéboter en argan- en abrikozenolie die je lippen zowel hydrateren als regenereren. De zachte, romige textuur voelt bovendien lekker zacht.
Verzorgende lippenstift, 26,50 euro

Kleur en verzorgingOok Weleda zet als vanouds vol in op een natuurlijke verzorging met hun nieuwe collectie beauty balms. Die vergelijkt het merk zelf met een getinte dagcrème voor de lippen: de balms hydrateren en geven je mond tegelijk een subtiel, egaal kleurtje. De Colour Lip Balms zijn te verkrijgen in drie kleurvarianten: nude, rose en berry red.
Beauty Balm, Berry Red, 6,99 euro

Tot slot pakt Guérlain het deze zomer groots aan met de lancering van een reeks lipsticks die je kan personaliseren. Qua kleurtjes kan je kiezen uit dertig tinten rood, voor de verpakking heb je de keuze uit 15 luxehoesjes met een toffe print en een spiegeltje. Handig!
32 euro voor de lippenstift, 17,50 euro voor het hoesje