Golden State lijdt tegen Milwaukee derde nederlaag op rij

door
Belga
Leestijd 1 min.

Golden State slaagt er voorlopig niet in de neerwaartse spiraal om te keren. De NBA-kampioen verloor gisterenavond voor eigen publiek met 107-116 van Milwaukee. Voor de Warriors was het de derde opeenvolgende nederlaag, de zevende in tien wedstrijden. Bij het topteam uit het Californische Oakland maakte Kevin Durant zijn comeback na een ribbreuk, maar een succes werd dat niet. Hij werd nog voor de pauze uitgesloten na een discussie met de scheidsrechter. Stephen Curry en Klay Thompson ontbraken nog door blessureleed. In hun afwezigheid kroonde Quinn Cook zich met 30 punten tot beste schutter bij de thuisploeg.

In het bezoekende kamp was de hoofdrol andermaal weggelegd voor het Griekse fenomeen Giannis Antetokounmpo. De 23-jarige sterspeler van de Bucks maakte 32 punten (plus vijf assists en vier rebounds).

In de Western Conference is Houston zeker van de eerste plaats voor de play-offs, voor Golden State. Milwaukee is als achtste in de Eastern Conference nog net geplaatst voor de nacompetitie.

bron: Belga