Amerikaans koppel heeft 'kitten portaal' in zijn tuin

De Amerikaan Mike Shirley Donnelly noemt zijn tuin het grootse "kitten portaal", en hij heeft daar een goede reden voor. Sinds 2016 zijn er al 24 kleine katjes opgedoken in zijn hof.
door
Liesbeth
Leestijd 2 min.

Donnely woont samen met zijn vrouw Delicaye in het zonnige Californië. Zo'n twee jaar geleden nam hun leven een plotse wending toen ze uit het nieuts gemiauw hoorden. Toen ze een kijkje namen, zagen ze plots een nest met vijf kittens.

Gevaarlijke coyotes en wasberen

"We wisten alle twee niet hoe we voor zulke kleine katjes moesten zorgen. Maar omdat er in de buurt veel coyotes en wasberen leven, konden we de beestjes niet aan hun lot overlaten", schrijft de man op Twitter.

Wat ze nooit hadden verwacht, is dat er sindsdien de ene na de andere kitten opduikt in hun tuin. Intussen staat de teller al op 24 van de kleine viervoeters. Heel wat pluizenbollen worden geadopteerd, maar een groot deel blijft ook bij het koppel wonen. Op Twitter kan je dan ook de avonturen van de Amerikaan en al z'n huisdieren volgen.

From when the Soot Sprites were smol! pic.twitter.com/TVBbLVENUw

— Curious Quail ??? (@CuriousQuail) 28 maart 2018

Mastadon, Trout, Selmers and Salamander pic.twitter.com/DKoP1XFBGU

— Curious Quail ??? (@CuriousQuail) 27 maart 2018

Thanks for checking it out! Cats are important!! pic.twitter.com/yZDuRb8gsr

— Curious Quail ??? (@CuriousQuail) 28 maart 2018

Cats are so important!! Thank for taking the time to read it. pic.twitter.com/TT8HS7qco9

— Curious Quail ??? (@CuriousQuail) 28 maart 2018

All of them got fixed and are now living happily in our Desert Art Colony. Cats are good, people. Everyone should rescue cats. pic.twitter.com/zhAy0ow5Qe

— Curious Quail ??? (@CuriousQuail) 27 maart 2018