Elton John niet te spreken over huwelijk Harry en Meghan: “Waar blijft mijn uitnodiging?”

Elton John
Getty Images / C. Polk

Vorige maand was Elton John er zo heilig van overtuigd dat hij zou uitgenodigd worden voor het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle, dat hij enkele concerten schrapte. Nu is de bekende zanger iets minder zeker van zijn stuk. 

“We hebben nog geen uitnodiging gekregen”, vertelt Elton John aan BBC radio 2. Dat zal best aankomen als een verrassing, aangezien hij goed bevriend was Harry’s moeder prinses Diana én op haar begrafenis zong. Bovendien was hij er ook bij toen prins William en Kate Middleton in het huwelijksbootje stapten.Tot nu toe laat de 71-jarige ster het niet aan z’n hart komen. Hij grapte zelfs dat hij van zijn huis in Windsor al rollend naar de plechtigheid in de St. George’s Chapel kan gaan. “Ik woon op een heuvel, dus het is op rolafstand”, lacht hij.

Spice Girls

Volgens de geruchtenmolen zijn de Spice Girls gevraagd om op te treden tijdens de ceremonie, iets wat blijkbaar een gevoelige snaar heeft geraakt bij Elton John. Toen de Brit werd gevraagd of hij het ziet zitten om een concert te geven op de heuglijke dag, kon hij het niet laten om een stiekeme sneer uit te delen aan de girlsband. “Waarschijnlijk wel, samen met Kanye West en Kendrick Lamar. Ik bedoel natuurlijk de Spice Girls, niemand gaat ze van het toneel slaan, toch? Ze zijn gewoon geweldig.”