Fastfoodketen vernoemt hamburger naar Steven Spielberg

Hamburgerzaak Carl's Jr. was zo'n fan van Steven Spielberg dat ze besloten een hamburger naar hem te vernoemen. Maar daar was de regisseur niet zo blij mee. 
door
Axelle.Lot
Leestijd 1 min.

De Amerikaanse hamburgerketen Carl Jr biedt sinds kort een nieuwe hamburger aan. Vaste klanten kenden de lekkernij al onder de naam Charbroiled Slider, maar vanaf heden krijgt die de naam Spielburger. "Onze klanten zijn grote filmfanaten, geen betere manier om de regisseur te eren dan met een naar hem vernoemde maaltijd, aldus  Jeff Jenkins, Chief Marketing Officer bij de fastfoodketen.

Plan in duigen

Spielberg is vereerd met het initiatief, maar laat op sociale media weten dat hij het plan liever niet ziet doorgaan. "Sorry jongens, ik sla deze even over. Jullie kunnen geen hamburger naar mij vernoemen, hoe lekker ze ook zijn." Ondanks de afwijzing, neemt de keten het sportief op. "Omg we zijn zo blij dat Steven dit persoonlijk heeft laten weten."

OFFICIAL STATEMENT FROM READY PLAYER ONE DIRECTOR STEVEN SPIELBERG REGARDING @CarlsJr “SPIELBURGERS” pic.twitter.com/BF8KF4VGc7

— Amblin Entertainment (@AmblinEnt) March 27, 2018