3 redenen waarom Antwerpen de natuurlijke habitat is voor een bewakingsagent

G4S is alom vertegenwoordigd in onze havenstad. 500 medewerkers voeren opdrachten in security en hospitality uit in de haven, maar ook in shoppingcentra, op de Meir, op industrieterreinen… Daarnaast zoekt G4S meer safety gerichte profielen, bijvoorbeeld brand- en veiligheidswachten, gasanalisten en veiligheids­coördinatoren. De teams werken hecht samen, in de typische Antwerpse gezelligheid.

1. Antwerpen modestad

Winkels worden beschermd tegen vandalisme en diefstallen, die steeds creatiever worden uitgevoerd. Zo heeft G4S een team van public guards en retail officers in uniform en winkelinspecteurs in burger.

2. Toonaangevende rol als wereldhaven

G4S mag heel wat bedrijven in de haven tot haar klanten rekenen. De bewakingsagenten voeren toegangscontroles uit, gaan op ronde en controleren de camerabeelden. Ze zorgen ook voor de veiligheid op de werkvloer en houden toezicht op vuurgevaarlijke activiteiten in (petro-)chemische bedrijven. Verder dienen de medewerkers van G4S eerste hulp toe bij ongevallen.

3. Centrum van de diamant

G4S heeft zeer exclusieve slagbomen bij de ingangen van het diamantkwartier geplaatst die een vrachtwagen aan 60 km/uur kunnen tegenhouden. Wereldwijd bestaan er slechts twee sets van deze slagbomen. Ook op technologisch vlak is G4S een zeer innovatieve speler.