Vodafone geeft 11 minuten gratis weg telkens Mo Salah scoort

De Egyptische spits Mohamed Salah heeft dankzij zijn goede prestaties een contract bij telecomoperator Vodafone in de wacht kunnen slepen. Nu komt het bedrijf met een opmerkelijke actie: iedere keer dat de aanvaller een goal maakt, krijgen de Egyptenaren aangesloten bij Vodafone 11 minuten gratis belwaarde krijgen.
door
laurens.vantomme
Leestijd 1 min.

De Egyptenaar zit al aan 28 gemaakte doelpunten voor zijn club Liverpool. Een statistiek die niemand in het begin van het seizoen had voorspeld. Zijn populariteit in Afrika is dan ook enorm gestegen. Met het aankomende wereldkampioenschap in Rusland maakt het bedrijf handig gebruik van de man in vorm.

Dure doelpunten

Vodafone Egypt is het grootste telecombedrijf van het land met meer dan 43 miljoen abonnees. Als de spits zijn vorm verder zet en nog eens kan scoren, zal dat het bedrijf rond de 117 miljoen euro per doelpunt kosten. Momenteel is de spits met de Egyptische nationale ploeg op oefenstage. Vrijdag nemen ze het op tegen Portugal in een oefenwedstrijd. Benieuwd of de spits kan scoren.