Ook ik ben ondernemer!

Van 19 tot 23 maart 2018 organiseren microStart en Impulskrediet voor de zevende keer de Week van het Microkrediet. Met activiteiten over heel België maken ze duidelijk dat ondernemen werkelijk voor iedereen is.

Met de slogan ‘Ook ik ben Ondernemer’ maken microStart en Impulskrediet komaf met alle vooroordelen. Ondernemen is niet voorbehouden aan een beperkte elite maar moet mogelijk zijn voor iedereen, ongeacht afkomst, geslacht, sociale achtergrond of leeftijd. Om een eigen zaak uit te bouwen, zijn er trouwens meer mogelijkheden dan een lening via het traditionele bankensysteem. Kies je voor een microkrediet, dan krijg je de kans om je plannen uit te voeren met persoonlijke begeleiding en financiering op maat.Net zoals Marilena Georgescu. Zij leerde het nodige over de bouwsector van haar man en toen ze vanuit Roemenië naar België verhuisde met haar gezin, richtte ze een bouwbedrijf op. Particulieren en kleine ondernemingen doen een beroep op haar voor hun renovaties. MicroStart verzorgde de financiering van haar project zodat ze een camionette en het nodige materiaal kon kopen.

Heb jij ondernemersplannen?

Zit je in de laatste rechte lijn om van start te gaan, maar ontbreekt het je aan middelen? Dan is een microkrediet misschien iets voor jou.

Meer info op:
www.weekvanhetmicrokrediet.be
www.microstart.be
www.impulskrediet.be