VIDEO. Katy Perry krijgt wind van voren na ongewilde kus

De Amerikaanse zangeres Katy Perry krijgt bakken kritiek nadat ze een deelnemer van de talentenjacht 'American Idol' kuste. De jongeman bekende voor zijn auditie dat hij nog nooit had gekust, waarop Katy Perry daar meteen verandering in bracht. Veel kijkers vinden dit totaal ongepast.
door
victor.moonen
Leestijd 1 min.

Voor de 19-jarige Benjamin Glaze begon te zingen, sprak hij even met de driekoppige jury. Hij vertelde dat hij in een supermarkt werkt en dat hij daardoor veel leuke meisje ontmoet. Daarop vragen de juryleden naar zijn liefdesleven, Glaze zegt dat hij nog nooit een relatie had en zijn eerste kus wil bewaren voor zijn eerste lief.

"Ik voelde me ongemakkelijk"

Katy Perry eist daarop dat hij dichterbij komt en toont haar wang. Wanneer Glaze haar een zoen op de wang wil geven, draait ze plots haar hoofd en kust de man op de mond. Dit leverde Perry veel kritiek op. Verschillende Twitteraars vragen zich af wat er gebeurd zou zijn als een mannelijk jurylid een vrouw ongewild zou kussen.

Benjamin Glaze reageerde ondertussen op Instagram op de zoen. De conservatieve jongeman wilde zijn kus bewaren voor een speciaal moment, maar is niet boos op de zangeres. "Ik voel me niet misbruikt door Katy Perry, ik ben dankbaar voor de feedback van de jury. Ik voelde me vooral ongemakkelijk omdat ik het nog nooit had gedaan."