Bayern München vlot richting kwartfinales Champions league

Bayern München staat in de kwartfinales van de Champions League. Na de 5-0 tegen Besiktas uit de heenwedstrijd in München, werd het in Istanboel 1-3 voor de Duitsers. De wedstrijd moest in de 50e minuut even onderbroken worden toen een kat plots het veld opliep. Na de pandoering van vorige week in Duitsland was het enigszins verrassend Besiktas, en niet Bayern, dat voor een B-elftal koos. Bij de Duitsers stonden op Arjen Robben na alle sterren aan de aftrap, en het was Thiago (18.) die al snel de score opende. Door een owngoal van Gökhan Gönül (46.) net na de rust verdubbelde Bayern zijn voorsprong.

De Braziliaan Vagner Love (59.) maakte de aansluitingstreffer verderop in de tweede helft, zijn eerste doelpunt in de Champions League sinds 2011, toen voor CSKA Moskou. Verder dan die ene eerredder over de twee wedstrijden heen kwamen de Turken niet. De ingevallen Sandro Wagner (84.) maakte er zelfs nog 1-3 voor Bayern van.