Gigi Hadid en Zayn Malik zijn uit elkaar

Gigi Hadid en Zayn Malik
Getty Images / M. Coppola

Een van de meest geliefde sterrenkoppels is niet meer: Gigi Hadid en Zayn Malik hebben een punt gezet achter hun relatie. Het model en de Britse zanger vormden ruim twee jaar een stelletje.

Enkele Amerikaanse roddelbladen kwamen naar buiten met het nieuwtje, maar achteraf werd het ook bevestigd door Hadid en Malik. “Gigi en ik hadden een hele betekenisvolle, liefdevolle en leuke relatie en ik heb heel veel respect voor haar als vrouw en vriendin”, zo schrijft het voormalige One Direction-lid op zijn socialem edia. “Ik ben onze fans dankbaar voor het respecteren van onze beslissing en onze privacy. We hadden gewild dat jullie dit nieuws van ons zelf hadden gehoord.”Even later postte het zusje van Bella Hadid ook een reactie online. “Ik ben eeuwig dankbaar voor de liefde, tijd en levenslessen die ik en Z hebben gedeeld. Ik wens hem het allerbeste en blijf hem steunen als een vriend voor wie ik veel respect en liefde voel.”

Drukke agenda’s

Onder meer The Sun schrijft dat het showbizzkoppel een maand geleden heeft besloten om uit elkaar te gaan. Onder meer hun drukke agenda’s zouden een reden zijn voor de breuk.

De twee werden eind 2015 smoorverliefd en werden door hun fans al snel gekscherend ZiGi genoemd. Voor hun romance was Malik een tijdje verloofd met Perrie Edwards en was Hadid eventjes samen met zanger Joe Jonas.