Club Brugge beloont revelatie Mechele met nieuw contract

door
Belga
Leestijd 1 min.

Club Brugge heeft vandaag bekendgemaakt het contract van verdediger Brandon Mechele open te breken. Het jeugdproduct van blauw-zwart, die nog tot juni 2019 onder contract lag in het Jan Breydelstadion, ondertekende een nieuwe overeenkomst voor vier seizoenen, tot medio 2022. De 25-jarige Mechele, die vorig seizoen in de terugronde werd uitgeleend aan STVV, is dit seizoen één van de uitblinkers bij de competitieleider. De verdediger miste in de competitie nog geen minuut voor de Bruggelingen en werd al meer dan eens geloofd om zijn sterke prestaties.

"Het voelt aan als een blijk van vertrouwen na de goeie prestaties van het voorbije jaar", legde Mechele zelf uit. "Nu is het zaak hard te blijven werken, zodat ik kan bedanken voor het vertrouwen met goeie prestaties en hopelijk ook heel wat prijzen met het team."

Eenzelfde geluid bij algemeen manager Vincent Mannaert. "Brandon is een voorbeeld voor jonge spelers. Dankzij zijn doorzettingsvermogen en harde werk dwong hij een basisplaats af in deze ploeg. Dat hij zich na een geslaagde uitleenbeurt bij STVV opnieuw ontpopte tot vaste waarde toont zijn veerkracht aan. We zijn zeer blij dat we met Brandon een eigen opgeleide speler langer aan ons kunnen binden."

bron: Belga