Voor deze job mag je heel Europa doorreizen

Voor deze job word je betaald om te reizen
Instagram / Busabout

Geld krijgen terwijl je reist én je avonturen deelt: het klinkt heel wat globetrotters ongetwijfeld als muziek in de oren. Lijkt het jou ook wel wat? Dan heb je geluk, want touroperator Busabout heeft een gelijkaardige vacature online gezet.

“We zijn op zoek naar vier verslaafde vakantiegangers die samen de ultieme travel squad kunnen vormen”, zo staat er te lezen op de site van Busabout. Concreet gaat het om een blogger, een vlogger, een social influencer op Instagram en een Snapchat-gebruiker. Je kan je perfect als individu aanmelden of als groep van vier personen.

Drie maanden lange roadtripSollicitanten mogen zich verwachten aan een roadtrip van drie maanden, waarbij je met een bus heel Europa rondtoert. Onder meer Parijs, Rome en het meer van Bled staan op de planning, maar evengoed een klimtocht in de Zwitserse Alpen of een weekje zeilen aan de Adriatische kust voor Kroatië. Als kers op de taart worden al je uitgaven betaald.

A post shared by Busabout (@busabouteurope) on

Kandidaten moeten minstens 18 jaar oud zijn en vloeiend Engels spreken. Idealiter moeten ze ook beschikbaar zijn van eind mei tot september dit jaar. Interesse? Je hebt nog tot en met 17 april de tijd om een video van maximum 60 seconden te maken waarin je uitlegt waarom jij de geknipte persoon voor de job bent. Begin mei worden de gelukkige ‘winnaars’ bekendgemaakt.