‘Temptation Island’ Kevin laat een bijzondere tattoo zetten

'Temptation Island' Kevin sluit megan-hoofdstuk af met bijzondere tattoo
Instagram / Kevin Malengiers

Kevin Malengiers, ook wel bekend van zijn deelname aan ‘Temptation Island’, blijft de aandacht trekken. Reden voor belangstelling vandaag: De Megan-tattoo op zijn bips die hij inruilde voor een mooie palmboom. 

Kevin en Megan wilden ondanks hun stormachtige relatie toch bewijzen dat ze elkaar graag zagen, met niet altijd het beste resultaat. Ook zijn billentattoo met de naam Megan was misschien niet allerslimste idee. Om deze fout recht te zetten, heeft hij over het kunstwerk een palmboom laten tatoeëren, helemaal in thema van Temptation Island. Een duidelijk signaal dat het gedaan is tussen de twee.

Heftige scènes

Hoewel Kevin ‘zijn’ Megan verschillende keren bedroog, beweert de West-Vlaming dat ook zij geen heilig boontje was. “Er wordt altijd gezegd dat ik haar vijf keer bedroog, maar zij heeft mij ook bedrogen destijds, vóór het programma.”. Mijn laatste herinnering aan haar was een tattoo die ik in Sunny Beach in Bulgarije, liet zetten. Ik vond er toch maar niks aan, aldus Malengiers in een gesprek met Het laatste Nieuws.