Paris Jackson wil niet meer gefotoshopt worden

Paris Jackson wil niet meer gefotoshopt worden
AFP / D. Dipasupil

Paris Jackson vraagt haar fans om te stoppen met afbeeldingen van haar overmatig te fotoshoppen. Ze is het beu dat haar huidskleur wordt aangepast. “Ik ben wie ik ben.”, klinkt het.

De dochter van Michael Jackson doet een oproep via Twitter om te stoppen met haar huidskleur aan te passen. “Ik apprecieer alles wat jullie voor mij doen en ik hou van elke edit die jullie voor me maken, maar stop alsjeblieft met het witter maken van mijn huid om me er blanker te doen uitzien.”, zegt ze. “En stop ook met het donkerder maken van mijn huid zodat ik er meer gemixt uit zou zien. Ik ben wat ik ben, ik ben me bewust van mijn uiterlijk en ben er ook eindelijk blij mee.”

Eerder zwart

In een interview met Rolling Stone van vorig jaar, kwam haar huidskleur al ter sprake. “De meeste mensen beschouwen mij als blank, maar ik identificeer mezelf eerder als zwart. Mensen die me niet kennen noemen me meestal blank. Ergens logisch, want ik heb heel lichte huid. Zeker sinds ik mijn haar blond heb gekleurd zie ik eruit alsof ik in Finland geboren ben,” klonk het toen.