Is ‘Temptation Island’ Kevin opnieuw verliefd?

'Temptation' Kevin maakt nieuwe liefde Instagram official
Instagram / Kevin Malengier

Kevin en Megan deden mee aan Temptation Island als ultieme relatietest. Dat ze die beproeving maar moeilijk gingen overleven werd al snel duidelijk. Op Instagram droogt Kevin zijn traantjes in de armen van een TI-verleidster. 

Eerder verscheen er al een subtiele hint dat het definitief over and out was tussen Megan en haar ‘koekerond’-vriendje. Op een foto die Kevin op zijn Instagram Stories plaatste, is te zien hoe hij handjes vasthoudt met een meisje (niet Megan). “Love game strong”, schreef hij erbij. De rode nagels bleken van niemand minder dan kersverse verleidster Chloë te zijn. En nu gaat er ook een foto de ronde van Kevin in nachtclub EXO met diezelfde verleidster, haar blik spreekt boekdelen.

Losgeslagen

In tegenstelling tot de vorige jaren hebben de kandidaten dit keer geen oren naar een geheimhoudingscontract. De bekentenissen en foto’s vliegen in het rond. Iets wat de populariteit van het programma alleen maar versterkt. Benieuwd hoe het volgende kampvuur gaat eindigen. Maar eenzaam en alleen gaan ze alvast niet naar huis.