Acteur Michael B. Jordan doet fan beugel cadeau

Michael B. Jordan heeft een fan getrakteerd op een nieuwe beugel. Het meisje had haar beugel per ongeluk naar de vaantjes gehopen toen ze het bovenlichaam van de acteur zag in een cinemazaal. 
door
erw.vdb
Leestijd 2 min.

Iedereen die 'Black Panther' al heeft gezien, kan bevestigen dat Michael B. Jordan voorzien is van knappe buikspieren. Een meisje was zelfs zodanig onder de indruk dat ze haar beugel brak. Toen de 18-jarige Sophie Robb het ontblote bovenlijf van de acteur zag, klemde ze haar tanden zo hard op elkaar dat een draad van haar beugel was gesprongen.

Orthodontist 

Achteraf deelde de orthodontist van Robb het incident op Twitter, waarna het in een mum van tijd viraal ging. Even later kwam de 18-jarige fan het verhaal zelfs tegen en besefte ze meteen dat het over haar ging.

In eerste instantie voelde Robb zich best beschaamd, maar gelukkig kon ze er ook de humor van inzien. Toen haar idool zich ook nog in de discussie mengde, werd het volgens het meisje "de mooiste dag van mijn leven." De acteur stelde zelfs voor om de kosten van de beugel terug te betalen. "Aangezien ik me deels verantwoordelijk voel voor het breken van je beugel, laat me weten of ik 'm kan vervangen."

Wait. That girl is me. That is my orthodontist's tumblr. This is a post about me? I'm going to kill myself https://t.co/ErDqESPrWj

— Sophia (@pixyrue) 5 maart 2018

.@pixyrue since I feel partly responsible for breaking your retainers ????? let me know if I can replace them ?

— Michael B. Jordan (@michaelb4jordan) 6 maart 2018