Dit zijn de vier nieuwe vrijgezellen van ‘Temptation Island’

Dit zijn de vier nieuwe vrijgezellen van 'Temptation Island'
Foto Vijf

Het zal tijdens de volgende aflevering van ‘Temptation Island’ nog een paar graden warmer worden. Zowel de mannen als de vrouwen krijgen het gezelschap van nieuwe vrijgezellen. Of ze met open armen ontvangen worden, blijft nog even afwachten, maar wij kunnen alvast een eerste keer kennismaken.

Denise uit Hoorn

Denise
Foto Vijf


Deze 20-jarige blondine is een echte flapuit. Haar deelname aan ‘Temptation Island’ begon aanvankelijk als een grap, maar Denise wil er ondertussen helemaal voor gaan. “Je leeft immers maar één keer”, zo klinkt haar motto. Ze is een spontane en sociale party girl, en kan met momenten erg impulsief uit de hoek komen. Achter haar lieve snoetje schuilt immers een gevaarlijk beest eens ze haar zinnen op een man heeft gezet.

Chloë uit Leuven

Chloë
Foto Vijf

Deze schoonheidsspecialiste is na haar uren vooral een speels, pittig feestbeest. Ze heeft zich ingeschreven omdat ze weleens van een feestje houdt, maar ook omdat ze de mannen wil redden uit hun – volgens haar – toch al spaak gelopen relaties. Chloë wil niet meteen in the picture staan, maar rustig de mannen leren kennen. Een “nee” heeft ze nog nooit gehoord.

Laiolano uit Rijkevorsel

Laiolano
Foto Vijf

Laiolao heeft Braziliaanse roots en werkt in de entertainmentsector als danser en vuurspuwer. Hij is van plan om ook op het eiland de vrouwen het vuur aan de schenen te leggen. Zijn troeven: een gespierd lichaam, mooie ogen en lekkere dans- en kookkunsten. Door zijn job als entertainer, beschouwt hij zichzelf als professioneel verleider. Vrouwen in een relatie zijn zijn grootste uitdaging.

Kevin uit Heerhugowaard

Kevin
Foto Vijf

Last but not least: Kevin, de personal trainer. Hij is een rustig persoon met een luisterend oor, houdt van romantiek en is artistiek ingesteld. Om zijn leven wat spannender te maken, gaat Kevin graag op zoek naar extra uitdagingen. Hij is zelf ooit bedrogen geweest en had het liever te weten gekomen via ‘Temptation Island’. Gelukkig gelooft Kevin niet in monogamie.