Verwen jezelf tijdens internationale vrouwendag!

Vrouwendag

Met alle stress van het dagelijkse leven is het belangrijk dat we af en toe wat tijd nemen voor onszelf… en gewoon relaxen. Niet iedereen kan zich de luxe van een dagje Spa veroorloven, of we hebben er gewoon de tijd niet voor. Internationale vrouwendag is de ideale dag om jezelf te verwennen! Hier vind je onze aanraders om te gebruiken tijdens jouw eigen Spa bij je thuis! Zet je gsm af en steek wat kaarsen aan om in de juiste stemming te komen. Je geest en je lichaam zullen je dankbaar zijn.

Stap 1: Laat je bad vollopen met warm water en voeg badzout of essentiële oliën toe om aan je relaxerende spa-dag te beginnen. De geur van bloemen wordt geassocieerd met relaxatie en kan je helpen om sneller in een ontspannen staat weg te zinken.

Stap 2: Breng een gezichtsmasker aan alvorens in bad te stappen en was het na 15 minuten relaxen af. Door regelmatig een masker te gebruiken, verbetert je huidconditie. Het is belangrijk een masker te kiezen dat geschikt is voor jouw huidtype. Kies bijvoorbeeld een masker speciaal voor een vette huid of één dat helpt tegen oneffenheden.

Stap 3: Was je haren met een shampoo naar keuze en breng een voedend haarmaskertje aan om ze extra te verzorgen. Het geeft je haren een echte oppepper en verzorgt ze van binnenuit. Vooral voor vrouwen met lang haar is het regelmatig gebruik van een haarmasker aan te raden.

Stap 4: Masseer je pijnlijke spieren en scrub je huid terwijl je heerlijk ligt te baden. Op die manier verwijder je alle dode huidcellen. Hierdoor krijg je een glanzende, zachte huid die weer prettig aanvoelt.

Stap 5: Stap uit bad als je klaar bent, werk je nagels bij met een nagelknipper en breng je favoriete nagellak aan. Zorg ervoor dat je eerste laag altijd volledig droog is voor je aan een tweede laag begint. Anders krijg je een oneffen resultaat.

 

Ter gelegenheid van internationale vrouwendag willen wij bij Farmaline jou ook graag extra in de watten leggen! Bestel snel en ontvang een geschenk!