Moeskroen gaat op zoek naar nieuwe investeerder om financiële basis te vergroten

door
Belga
Leestijd 1 min.

Excel Moeskroen heeft bekendgemaakt dat het op zoek gaat naar een nieuwe investeerder. De directie en meerdheidsaandeelhouders willen de structuur van de club verstevigen. De Henegouwers willen ervoor zorgen dat de club de komende seizoenen steeds kan rekenen op voldoende middelen "om de financiële basis te verzekeren". "De licentiecommissie is op de hoogte van onze plannen", vervolgden 'Les Hurlus'. "Wanneer de zaak volledig is afgerond, zal er meer in detail gecommuniceerd worden."

"De komst van een nieuwe partner is een mooie opportuniteit voor de club", legde voorzitter Patrick Declerck uit. "Het moet ons toestaan ons budget te laten stijgen en onze toekomst te garanderen. Ook is het interessant voor de ontwikkeling van onze academie, Futurosport."

Na een knappe competitiestart is Moeskroen al enkele maanden bezig aan een vrije val in de Jupiler Pro League. De Henegouwers staan voor de laatste speeldag van de reguliere competitie veertiende en zijn zeker van deelname aan play-off II.

bron: Belga