Neymar wordt mogelijk vandaag al geopereerd, nu ook zorgen om Mbappé

Neymar wordt mogelijk vandaag al geopereerd

PSG-aanvaller Neymar zal geopereerd worden in zijn thuisland, in ziekenhuis Mater Dei in Belo Horizonte. Dat melden vandaag diverse Braziliaanse media. De operatie van de Braziliaanse superster, die vorige zondag in de competitiewedstrijd tegen Marseille (3-0) een verstuiking van de rechterenkel en een barstje in een middenbotsbeentje opliep, zou volgens enkele bronnen vandaag al plaatsvinden. Intussen heeft PSG al een nieuw zorgenkind. Kylian Mbappé moest gisteren tijdens de rust van de bekerpartij tegen, eveneens, Marseille (3-0) binnen blijven met een enkelblessure. De ernst van zijn kwetsuur zal de komende dagen duidelijk worden. Het Mater Dei-ziekenhuis, waar Neymar geopereerd zal worden, is de thuisbasis van dokter Rodrigo Lasmar, de clubdokter van Atlético Mineiro en het Braziliaans nationaal team. Hij zal Neymar opereren.

PSG bracht gisterenavond duidelijkheid in verband met de blessure van Neymar. “In overeenstemming met de speler hebben we gekozen voor een operatie”, klonk het op de website van de Franse club, die geen details gaf over de revalidatieduur.

Voor PSG is de afwezigheid van Neymar een stevige domper. De ploeg uit Parijs werkt volgende week dinsdag in eigen stadion de return van de achtste finales van de Champions League af tegen Real Madrid. Thomas Meunier en co verloren de heenmatch in Santiago Bernabéu met 3-1.

bron: Belga