Marc Coucke wuift KV Oostende uit op Twitter

Marc Coucke wuift KV Oostende uit op Twitter

Marc Coucke heeft vandaag KV Oostende uitgewuifd op Twitter. “Deze prachtige club is in goede handen, topkapitein met super crew, vare goed! Ik vaar nu naar andere haven, maar KV Oostende voor altijd in mijn hart”, tweette de nieuwe voorzitter van Anderlecht. “Bedankt fans, sponsors, sympathisanten, staf en spelers van KVO voor vijf fantastische jaren en een onvergetelijk afscheid!”, twitterde de ondernemer nog.

Gisterenavond nam Coucke in de Versluys Arena afscheid van zijn ‘weireldploegsje’, dat met 2-0 won van STVV. De club werd intussen verkocht aan verzekeraar Peter Callant.

Vandaag (14u30) woont Coucke, die vijf jaar KVO-voorzitter was, Anderlecht-Excel Moeskroen bij in het Constant Vanden Stock-stadion. Weldra is hij officieel de nieuwe voorzitter van paars-wit.

“De club is verheugd om de heer Coucke te verwelkomen als supporter”, zo klonk het zaterdag in een persbericht van Anderlecht. “Wanneer alle wettelijke procedures, die verband houden met de verkoop van de meerderheid van de RSCA-aandelen aan de heer Coucke, vervuld zullen zijn, zal de heer Coucke de vijfde voorzitter van Royal Sporting Club Anderlecht worden.”

bron: Belga