Batibouw – Bouw- en verbouwbeurs opent de deuren

Op Brussels Expo opent de 59e editie van bouw- en verbouwbeurs Batibouw zaterdag om 10 uur de deuren voor het grote publiek. De voorbije dagen konden professionele bezoekers al langs gaan bij de zowat duizend exposanten. De 59ste editie pakt opnieuw uit met een aantal nieuwigheden. Met de “walk of floors” en de “walk of flame” zullen respectievelijk vloerbedekking en haarden in de spotlights worden geplaatst. De zogenaamde “Light Avenue”, waar de kandidaat-(ver)bouwer inspiratie voor binnenverlichting kan opdoen, krijgt een vervolg. In vergelijking met de vorige editie wordt de ruimte voor de keukenbouwers uitgebreid, op vraag van de exposanten zelf.
Batibouw palmt opnieuw de twaalf paleizen van Brussel Expo en de Astrid Hall in. Meer dan 3.000 mensen waren sinds vorige week maandag aan de slag om alles op te bouwen.
Tijdens de beurs vinden ook een aantal evenementen plaats. Op 27 februari bijvoorbeeld is er een “job day”, die werkzoekenden uit de bouwsector in contact moet brengen met potentiële werkgevers.
Batibouw loopt tot en met zondag 4 maart 2018, telkens van 10 uur tot 18.30 uur. Op donderdag 1 maart is er een nocturne, met openingsuren tot 23 uur.
Vorig jaar trok Batibouw 297.000 bezoekers.

bron: Belga