Wil je jezelf dit weekend verwennen met een lekker dessertje? Zet dan deze chocoladequinoa met rijstpudding op het menu. Smullen maar!
Ingrediënten
(Voor 4 personen)
- 40 cl water
- 80 g bruine suiker
- 60 cl halfvolle melk
- 25 cl vloeibare room
- 80 g witte quinoa
- 50 g pure chocolade 80% (in stukjes of fijngestampt)
- 1 tonkaboon
- 1 flinke snuif van de pepermolen
- Verwarm het water in een pan en doe er de afgespoelde quinoa bij. Laat 5 minuten koken en giet af.
- Verwarm in een andere pan de melk en suiker. Doe er de afgespoelde en uitgelekte quinoa bij.
- Voeg de chocolade toe, een snuifje peper en de tonkaboon en zet het geheel 30 minuutjes op een zacht vuur
- Giet er na 20 minuten de vloeibare room bij.
- Dien de chocoladequinoa lauw op.