Hoe een huwelijksaanzoek ook lekker én gezond kan zijn

Hoe een huwelijksaanzoek ook lekker én gezond kan zijn
Instagram / fooddeco

Wetende dat de avocado al jarenlang waanzinnig populair is, is het best straf dat dit idee nu pas opduikt. Tegelijk is het geen verrassing dat veel mensen er voor te vinden zijn. Waar we het over hebben? Een huwelijksaanzoek met een ring die verstopt zit in de groene, romige vrucht. 

Doorgaans gaat een knieval gepaard met heel wat tranen van geluk én een juwelendoosje dat tevoorschijn wordt gehaald. Maar ook de avocado kan in dit scenario een belangrijke rol spelen. Het idee om de ring in de lekkernij te stoppen werd recent geopperd door Colette Dike van de blog Food Deco.

Zeggen dat Dike nogal wild is van de superfood is nogal een understatement. Ze gebruikt het te pas en te onpas bij haar gerechten en heeft nog maar net een boek uitgebracht over de vrucht. Nu heeft ze dus een foto op Instagram geplaatst, waarop te zien is dat haar eigen verlovingsring in een avocado zit. Die post kon op nogal wat bijval rekenen, want het plaatje kreeg meer dan 10.000 likes en 2.000 reacties.

Geen primeur

Toch is Dike niet de enige die met dit idee op de proppen kwam. Zowel op Twitter als op Instagram is er al eerder gesproken over een zogenoemde “avocado proposal”. Voldoende inspiratie dus voor foodies die op zoek zijn naar een leuke en originele manier om de wederhelft ten huwelijk te vragen.

A post shared by Taylor Selby (@taylorselbyyoga) on