Vrouw gelooft haar ogen niet na bestelling bij McDonald's

Een Britse klant van de fastfoodketen McDonald's is meer dan teleurgesteld wanneer ze in haar bestelling mozzarellasticks geen spoor van kaas kan vinden. "Het was gewoon een holle korst", zegt ze.
door
pieter.van.der.elst
Leestijd 2 min.

Toen de 24-jarige Catherine Murphy in haar kazige snacks beet, merkte ze dat McDonald's een cruciaal ingrediënt vergeten was. Elk van de drie mozzarellasticks die ze besteld had, bleek niets meer dan een gefrituurd omhulsel te hebben.

Niet de eerste keer

"Ik stond versteld. Ik keek er echt naar uit om mijn favoriete snack nog eens te eten, maar het was niets meer dan een korst zonder kaas in", laat de vrouw weten. Ze betaalde omgerekend ongeveer 1,80 euro voor de snack die nog maar sinds een week terug op het menu staat.

Het is niet de eerste keer dat de fastfoodgigant zijn klanten teleurstelt. In 2016 kregen enkele twitteraars al met dezelfde lege kaasstengels te maken. Zij postten toen misnoegd foto's van hun bestellingen op het sociale medium.

Craving mozzarella sticks. Excited that @McDonalds has them! Just to get home to have hollow breading :( #sad pic.twitter.com/ngnLG7Kx8K

— Amber (@Heyamber021) January 26, 2016

When you get mozzarella sticks but there is no cheese in them… ? @McDonalds #lunchruined pic.twitter.com/5BVYq1hQDj

— Courtney Wright (@courtneywri97) January 20, 2016

@McDonalds What is this?!? My mozzarella stick had no cheese! How is that even possible?? ??? #whereisthecheese pic.twitter.com/kA85MqHUgQ

— Francesca Heavens (@pretty______odd) January 20, 2016