Jennifer Aniston en Justin Theroux gaan scheiden

Jennifer Aniston en Justin Theroux
Getty Images / P. Le Segretain

Jennifer Aniston en Justin Theroux zetten een punt achter hun relatie. Dat heeft het voormalige Hollywoodkoppel zelf bekendgemaakt. De sterren waren al twee jaar en een half getrouwd.

“We hebben besloten om onze scheiding bekend te maken”, laat het stel enkele dagen na Valentijn weten. De twee acteurs vermelden verder nog dat ze eind vorig jaar “gezamenlijk en liefdevol” uit elkaar gingen. “We zijn twee beste vrienden die de knoop hebben doorgehakt om als koppel uit elkaar te gaan, maar we kijken ernaar uit om onze gekoesterde vriendschap te onderhouden.” Naar een reden voor de breuk blijft het dus gissen.

Roddelpers voor zijn

“Normaal gezien houden we dit privé, maar omdat de roddelpers het niet kan laten om dingen te verzinnen en te speculeren, willen we hen voor zijn met de waarheid. Alle andere artikels die over ons verschijnen, komen niet rechtstreeks van ons en zijn iemand anders fictieve verhaal. Bovenal zijn we vastberaden om ons diep respect en onze liefde voor elkaar te behouden”, zo klinkt het nog.

Aniston en Theroux leerden elkaar kennen tijdens de opnames van ‘Tropic Thunder’ in 2008, maar ze vormden pas een stel sinds 2011. In 2015 verrasten ze hun vrienden én bij uitbreiding de hele wereld door in het huwelijksbootje te stappen tijdens een geheime ceremonie.

Reünie met Brad Pitt?

Eerder was de ‘Friends’-ster al getrouwd met Brad Pitt, van 2000 tot 2005. Nu Pitt opnieuw vrijgezel is, is het geen verrassing dat vele fans luidop hopen dat de twee voormalige tortelduifjes hun relatie nog een kans geven. Vooral op Twitter worden er veel grapjes gemaakt over een mogelijke hereniging.