Deze brunch is een droom voor Harry Potter-fans

Foto Warner Bros.

Fans van Harry Potter worden nogal in de watten gelegd. Er bestaan al kledingcollecties, cruises en zelfs lingeriesetjes die gebaseerd zijn op de toverwereld van J.K. Rowling. Binnenkort wordt er zelfs een brunch georganiseerd in het thema van – je raadt het nooit – Harry Potter.

Tijdens de brunch kan je je buik rond eten en kan je een uur lang profiteren van toverdrankjes, oftewel prosecco à volonté. Er is wel één voorwaarde: alle bezoekers moeten zich kleden naar de gelegenheid. Dat wil zeggen dat het dragen van een zwart gewaad, een rond brilletje of een nerdy outfit zeker wordt aangemoedigd.

Inclusief professors en uilen

Als kers op de taart vliegen er ook enkele uilen rond én zijn er professors aanwezig, die de fervente aanhangers van de film- en boekenreeks helpen met het oefenen van hun toverspreuken. Wil je dit Harry Potter-festijn voor geen geld missen? Dan moet je er wel een trip naar Londen voor over hebben, want de ‘Wizard’s Brunch’ vindt op zaterdag 3 maart plaats in de Britse hoofdstad. Een ticket, dat 35 pond (zo’n 40 euro) kost, kan je bestellen op de site van het evenement.