Tomorrowland opent restaurant in Antwerpen

Mesa
Foto Mesa

Koester je warme herinneringen aan de lekkernijen op Tomorrowland? Dan hebben we goed nieuws. In Antwerpen opent er dit najaar een restaurant dat het hele jaar door de gerechten vanop het festival zal serveren.

Mesa, zoals het restaurant zal heten, is niet toevallig een initiatief van het festivalteam. Het wordt een soort streetfood-bar, maar dan eentje met een beperkt aantal tafels. “Het idee is ontstaan vanuit het team achter Tomorrowland en hun onbegrensde passie voor reizen, lekker eten en het verbinden van jonge mensen”, klinkt het in De Standaard.

Pure ingrediënten

De gerechten zijn geïnspireerd op Tastes of the World-keuken van Tomorrowland. “Het zijn typische, heerlijke smaken vanuit alle hoeken van de wereld, die gebracht worden als een geheel. De gerechten zullen worden bereid met pure ingrediënten die recht van bij de teler komen”, aldus het team. Zo zullen er onder meer Mexicaanse taco’s, mosselen van bij ons en kip op Japanse wijze te verkrijgen zijn.

Wereldcocktails

“De cocktailkaart volgt dezelfde weg en brengt de allerlekkerste cocktails van over de hele wereld samen: heerlijke pisco sour uit Peru, de typische Mexicaanse margarita of een authentieke Braziliaanse caipirinha”.

Het restaurant opent eind september de deuren. Er wordt nog gezocht naar personeel, zoals een chef-kok en een hospitality manager.