Hét huidverzorgingsproduct dat in geen enkel huishouden mag ontbreken!

Iedereen kent hem wel, de witte crème in de blauwe pot. Meer dan 100 jaar geleden werd de iconische Nivea Crème geboren. Die betekende uiteindelijk de basis van de moderne huidverzorging. Inmiddels vertrouwen miljoenen mensen over de hele wereld met diverse huidtypes op het merk.

Nivea staat voor zorg, veiligheid, nabijheid en betrouwbaarheid voor iedereen, daardoor is Nivea het toonaangevende merk op de markt voor huidverzorging in maar liefst 200 landen.

Een verzorgd uiterlijk en een geweldige uitstraling worden steeds belangrijker, niet alleen voor jong en oud maar ook voor man en vrouw. Tegelijkertijd wordt het dagelijks leven steeds sneller en hectischer, maar dankzij de innovatieve producten van Nivea die zeer goed verzorgen en toch weinig tijd kosten in het gebruik kan iedereen blijven genieten van ontspannende verzorgingsmomenten.

Schenk daarom jouw geliefde huidverzorging met ervaring! Sinds kort biedt ook Farmaline het gamma van Nivea aan en ter gelegenheid van Valentijn schenken zij jou graag een Nivea cadeaubox met je favoriete Nivea producten!

Enjoy!