Net gedumpt voor Valentijn? Verwen jezelf met dit heerlijke cadeau

Net gedumpt voor Valentijn? Verwen jezelf dan met dit heerlijke cadeau
Foto Bompas and Parr

Valentijn is het (commerciële) feest van de liefde bij uitstek. Daarom is het des te pijnlijker als je naar aanloop van deze romantische dag gedumpt bent. Gelukkig bestaat er een geweldig cadeau dat helpt om over je ex heen te geraken.

Verwacht je morgen geen bloemen, kaartje of etentje op restaurant? En is je hart nog maar net gebroken door je voormalige vlam? Dan bestaat er nu een ideale manier om subtiel over je ex heen te walsen. De designstudio Bompas & Parr verkoopt schoenzolen waar je het gezicht van je ex op kan laten printen.

Oude Egypte

Blijkbaar is dat fenomeen niet helemaal nieuw. Oude Egyptenaren droegen ook al afbeeldingen van hun vijand onder de zolen van hun schoeisel, om hen op die manier te vernederen. “Door op het gezicht te wandelen van iemand die je gekwetst heeft, kan je een beetje wraak nemen. Je geeft jezelf de kans om de breuk te verwerken en het geeft je een mentale boost”, reageert directeur Harry Parr.

Zijn de schoenzolen iets voor jou? Het enige wat je moet doen om de grappige voorwerpen in huis te halen, is een foto van je ex en een beschrijving van de (pijnlijke) breuk doorsturen naar Bompas & Parr. Voor 10 pond (ongeveer 11 euro) worden de zolen naar je thuis opgestuurd. Je zal je wel moeten haasten, want morgen verloopt de deadline om je verhaal door te sturen.