De bustier is het ultieme verleidingswapen op valentijn

Vergeet de klassieke lingerie. De bustier is dit jaar het valentijnsgeschenk bij uitstek. Het is iets tussen een beha en een topje en wordt als elk ander stuk lingerie gedragen, maar kan ook dienstdoen als bovenstuk voor een stevige portie sexappeal. Een selectie.
door
Maarten
Leestijd 1 min.

Romantisch rood

Chrystalle Scarlet van Wacoal

Foto Wacoal

Het merk Wacoal brengt voor Valentijnsdag een lingerieset uit met een bustierbeha van Leaverskant van Calais. De achterkant is afgewerkt met tule en reliëfborduurwerk. Dit alles is beschikbaar in vuurrood met een bijbehorende shorty van dezelfde stof.

78 euro voor de bralette en 42 euro voor de onderbroek

Witte onschuld

Soiree Lace van Freya Lingerie

Foto Hyperfocal

Het merk Freya Lingerie gaat voor wit met de set Soiree Lace, samengesteld uit een bustier met kantwerk van geometrische motieven. Het geheel is verfraaid met een spel van doorzichtige stukken en een mooi diep uitgesneden decolleté. De Braziliaanse slip maakt het geheel af.

57,95 euro voor de bralette

29,95 euro voor de Braziliaanse slip

Zeg het met lingerie

Victoria's Secret

Het lingeriemerk Victoria's Secret brengt een bustierbeha uit die met talloze liefdesboodschappen versierd is: ‘Toujours', ‘Amour fou', ‘Love', ‘Oui' ... Elke liefdesverklaring wordt mogelijk dankzij de woorden op het stuk van geborduurde tule verfraaid met uitsnijdingen achteraan en verstelbare schouderbandjes.

69,59 euro

Simpel en sexy

met Variance

Foto Variance

Het merk Variance onderscheidt zich voor Valentijnsdag met de maximizerbeugelbeha, een combinatie van een bustier en een beha. Dit stuk, dat iets korter is dan de traditionele bralette, bestaat uit voorgevormde cups van microvezel en marineblauw kantwerk geaccentueerd door een poederroze band.

33 euro

Knap met kant

Shell van Etam

Foto Etam

Voor Valentijnsdag gaat het merk Etam de verleidingstoer op met een tikkeltje retro. De set Shell is verkrijgbaar in het zwart en bestaat uit een triangelbralette van kant, met een spel van doorzichtige stukken en een korsetsluiting achteraan, en een bijbehorende shorty.

32,99 euro en 18,99 euro