VIDEO. Windvlaag legt unieke haardos van Trump bloot

Toen Donald Trump aan boord wou gaan van zijn vliegtuig, werd hij verrast door een harde windvlaag. Zijn haar ging alle kanten op en een zo goed als kale schedel kwam bloot te liggen.

Het was journaliste Ashley Feinberg die de bal aan het rollen bracht. Ze postte een foto van het achterhoofd van de president op Twitter en die werd meteen razend populair. Dat is op zich niet zo vreemd, want de oranje-blonde lokken van Trump gaan behoorlijk over de tongen.

Zowel bij de kleur als de sterke haarlak en de kale plekken stellen veel mensen zich vragen. Is het wel natuurlijk? En vanwaar komt die aparte vorm? Nu blijkt de president dus bijna kaal te zijn, maar hij slaagt er doorgaans dus ‘goed’ in om dat te verbergen.

Haartransplantaties

Alan Bauman, de oprichter van een haarkliniek legt in The Guardian uit hoe de vork in de steel zit. Vermoedelijk heeft Trump in het verleden verschillende haartransplantaties ondergaan en gebruikt hij sterke medicatie of zelfs lasertherapie voor zijn coupe. Hij is er wel zeker van dat het weinige haar van de president echt is.