Verwen je lief met chocolade met cannabis op Valentijn

Een hartvormige doos gevuld met pralines doet het altijd goed op Valentijn. Maar wie de meest romantische dag van het jaar pas echt wil opvrolijken, kan aankloppen bij Défoncé Chocolatier. Dit Amerikaanse bedrijf verkoopt chocoladerepen met cannabis in verwerkt.
door
Liesbeth
Leestijd 1 min.

De zogezegde lekkernij komt in verschillende smaken, als vanille, mokka, munt, hazelnoot en pure chocolade. Elke reep bevat achttien gelijke stukjes, die elks zo'n 10 mg THC bevatten. Dat is het stofje dat een relaxerend effect heeft. Het effect van één stukje chocolade zou te vergelijken zijn met enkele trekjes van een joint.

Stijlvol design

Op het eerste gezicht merk je niet dat er cannabis in het zoete tussendoortje verwerkt is. Zowel de verpakking als de repen zelf zijn een streling voor het oog. Ook de typische wietblaadjes zijn achterwege gelaten op de verpakking.

Sinds vorige maand is het recreatief gebruik van cannabis legaal in Californië, waardoor veel bedrijven de kans schoon zien om zich hierin te specialiseren. Défonce Chocolatier werd opgericht door Eric Eslao, een voormalige medewerker van Apple.