Fins eiland is verboden terrein voor mannen

Of het nu je vader, broer, vriend of mannelijke collega's zijn: af en toe kan het mannelijke geslacht best op je zenuwen werken. Vrouwen die het testosteron willen ontvluchten, kunnen terecht op SuperShe Island. Mannen mogen namelijk geen voet zetten op dit eiland, dat voor de kust van Finland ligt.
door
Liesbeth
Leestijd 1 min.

Kristina Roth heeft de vakantiebestemming voor vrouwen opgericht, nadat ze zich tijdens een roadtrip in Californië stoorden aan het gezelschap van enkele mannen. "Elke keer dat er een knappe man voorbijkwam, zag je vrouwen subtiel hun make-up checken", vertelt ze aan de New York Post. Op SuperShe Island heb je dat bizarre effect niet. "Hier kunnen vrouwen zich focussen op zichzelf."

Quality time

Voor de zekerheid: Roth benadrukt dat ze geen mannenhatende feminist is. Ze vindt het gewoon een goed idee dat dames af en toe quality time hebben met elkaar.

Vanaf juni kan je een vakantie boeken naar de paradijselijke bestemming. Vakantiegangers kunnen zich verwachten aan een heleboel workshops rond yoga, meditatie, gezond eten en koken en fitness. Wie staat te trappelen om zijn koffers te pakken, moet eerst nog lid worden van de SuperShe-gemeenschap. Dat kan je regelen via de site van de organisatie.

A post shared by SuperShe (@supershesnaps) on