The Backstreet Boys willen studio induiken met The Spice Girls

Geruchten over een mogelijke reünie van The Spice Girls hebben The Backstreet Boys op een idee gebracht. De boysband wil niets liever dan een nummer schrijven met de populaire meidengroep. Beide popgroepen kenden grote faam tijdens de jaren 1990.
door
erw.vdb
Leestijd 1 min.

The Spice Girls zijn vandaag de dag opnieuw trendy. De populaire meidengroep is sinds lange tijd nog eens samengekomen en natuurlijk hopen alle fans op een reünie. Victoria Beckham, Geri Horner, Mel B, Mel C en Emma Bunton hadden al een ontmoeting met hun ex-manager Simon Fuller. The Backstreet Boys hopen nu samen met de meiden een nummer te kunnen componeren.

Nieuwe nummers

Foto Flickr / .Matin.

De boysband wil het niets voor niets that way. Momenteel schrijven ze nieuwe nummers, maar daar stopt het niet. Nick, Kevin Richardson, AJ, Brian Littrell en Howie Dorough hopen zelfs nog op tournee te gaan met hun collega's uit de jaren 90, stelt The Sun.

Nieuwe muziek komt eraan, maar waar kennen we beide groepen nog van? Tijdens de jaren 90 werden The Backstreet Boys immens populair met de nummers 'I Want It That Way' en 'Everybody'. Ze staan nog steeds bekend als de boysband die het best verkoopt. Ook The Spice Girls scheerden op dat moment hoge toppen met talloze bekende nummers.