Metro’s Leesclub – Februari

Ben jij een echten boekenwurm?

Nood aan ontspanning op de trein? Dat treft, want met Metro’s Leesclub verdiepen we ons elke maand samen met jullie in een nieuw boek. Deze maand is het de beurt aan ‘Kolja’ van Arthur Japin. Hieronder kan je alvast een voorsmaakje krijgen:

“Kolja is acht jaar oud en doofstom als de gebroeders Modest en Pjotr Iljitsj Tsjaikovski zich over hem ontfermen. Zeventien jaar lang trekken zij met hem op. Reizend door Europa bevrijden zij de jongen uit zijn isolement. Wanneer Pjotr Iljitsj in 1893 in Sint-Petersburg overlijdt, twijfelt Kolja, inmiddels 25, direct aan de officiële doodsoorzaak, cholera. De ware toedracht wordt angstvallig verzwegen, maar stilte kent voor een dove als Kolja geen geheimen. Drie dagen – tot de staatsbegrafenis – heeft hij om de waarheid te achterhalen. Maar terwijl Sint-Petersburg gonst van de geruchten, rijst de vraag of hij de Tsjaikovski’s, die hem leerden spreken, niet beter dient door nu te zwijgen.”

Zin om met ons mee te lezen? Schrijf je hieronder in en binnenkort ontvang je van ons een korte vragenlijst die je voor 28 februari dient in te vullen. Misschien staat jouw ongezouten mening binnenkort wel in de krant!

Je hoeft natuurlijk niet alleen te lezen. Nieuwsanker  Annelies Van Herck  is deze maand Metro’s Leesclubvoorzitter. Zij leest samen met jullie  ‘Kolja’ van Arthur Japin.

Meningen, selfies en boekmomenten kan je kwijt met #metrosleesclub!

Een boek gevonden op de trein?

We verstoppen iedere keer ook 10 extra exemplaren van het boek van de maand op verschillende treinen. Ben jij bij de gelukkigen die er eentje weet te bemachtigen? Vergeet je dan zeker niet in te schrijven hieronder zodat jij ook jouw mening met ons kan delen.

Veel leesplezier!

Schrijf je hieronder in voor onze leesclub.
De eerste 10 ontvangen van ons een gratis exemplaar van het boek.

 

Niet bij de eerste 10 en geen boek gevonden op jouw trein?

Je kunt je nog steeds registreren en meelezen met jouw eigen exemplaar 😉

Fill out my online form.

Metro’s leesclub is een initiatief in samenwerking met Iedereen Leest en VRT.