“Hallo politie? Mijn huis is gestolen”

Foto Pixabay

Een Amerikaans koppel was van plan om te genieten van een weekendje weg in hun vakantiehuis, maar ze zagen die plannen snel in het water vallen. Toen ze arriveerden, was er van het huis immers geen spoor meer te bekennen.

Het vakantiehuis bevindt zich op een dik uur rijden van Houston, in het dorpje Madisonville. Jo en Lonnie Harrison hadden daar een stukje grond en een klein stekje gekocht, omdat ze af en toe willen ontsnappen aan de stedelijke drukte. ‘Ik kon echt genieten van die omgeving. Die was rustig, cool en prachtig met alle dennenbomen”, vertelt Lonnie Harrison aan ABC News.

Hun vreugde was echter van korte duur toen ze merkten dat hun huis volledig was verdwenen. Het enige wat nog overbleef, waren enkele pijpen en aansluitingen. Volledig in paniek belden ze snel naar de lokale politie. “Er is hier niets meer te zien. Ons hele huis is verdwenen”, zei de man aan de telefoon.

Uiteindelijk konden de agenten achterhalen dat het Texaanse stel het slachtoffer was geworden van de financiële problemen van de vorige eigenaar. Blijkbaar was het huis in beslag genomen door schuldeisers van de vorige eigenaar. Ook die man is spoorloos verdwenen.