Zij werken voor G4S in de luchthaven

door
marketing
Leestijd 2 min.

Samah (links)

Teamleader, 25 jaar

Wat vind je leuk aan je job?

“Ik sta afwisselend aan het onthaal en aan de screening van de passagiers. Het is leuk om zowel de veiligheidscontroles aan de ingang te kunnen doen, als de passagiers te ontmoeten. Ik heb hier op 3 jaar tijd al veel bijgeleerd.”

Wat vind je van G4S als werkgever?

“Mijn eerste functie bij G4S was bewakingsagent. Na één jaar mocht ik als mentor nieuwe medewerkers opleiden tijdens hun werk en daarna kon ik al doorgroeien naar teamleader. Ik motiveer mijn bewakingsagenten en bij problemen met reizigers ben ik het eerste aanspreekpunt. Ik krijg dus veel verantwoordelijkheid. De volgende stap is back-up supervisor!”

 

Ozlem (midden)

Supervisor, 29 jaar

Wat vind je leuk aan je job?

“De afwisseling van mijn takenpakket. Bij winterse temperaturen treed ik op als teamleader van de ploeg die de landingsbanen ijsvrij houdt. Ik word ook echt geapprecieerd door mijn collega's. We overleggen onderling in geval van operationele problemen of bij ziekte.”

Wat vind je van G4S als werkgever?

“Tijdens de aanslagen heb ik verschrikkelijke dingen gezien en iedereen raadde mij aan om een lange periode thuis te blijven. Ik ben toch weer snel gaan werken, waar ik de nodige steun kreeg, en ik nam extra taken op mij. G4S gaf me niet veel later de kans om teamleader te worden, ook al werkte ik er nog maar één jaar.”

 

Eva (rechts)

Bewakingsagente, 23 jaar

Wat vind je leuk aan je job?

“Ik haal veel voldoening uit het sociaal contact met collega's en reizigers op de luchthaven. Ik ben ook fier dat bewakingsagent een belangrijke, zinvolle job is met veel verantwoordelijkheid.”

Wat vind je van G4S als werkgever?

“G4S biedt veel kansen om door te groeien, en als jonge werknemer is het fijn om een carrière te hebben waar ik naar kan uitkijken. Momenteel ben ik samen met een Belgisch team van G4S aan de slag in de luchthaven van Düsseldorf. Het is interessant om ook andere veiligheidsprocedures te leren kennen en eens weg te zijn van huis.”