Proximus League - Westerlo haalt fors uit tegen Lierse

Westerlo heeft zaterdagavond op de 25e speeldag in de Proximus League met forse 6-0 cijfers gewonnen van Lierse. Heymans opende in de derby al na drie minuten de score, voor de rust volgden nog doelpunten van opnieuw Heymans (20.), De Ceulaer (33.) en Soumah (45.+2). Na de pauze zorgde Heymans (76.) met zijn derde van de avond voor forfaitcijfers, Van Eenoo zette in de voorlaatste minuut van de reguliere speeltijd nog de 6-0 op het scorebord in Het Kuipje.

Ondanks de zege blijft Westel met 24 punten wel voorlaatste in de stand. Lierse verloor belangrijke punten in de strijd om een stek in de eindronde. Door de nederlaag blijven ze in de tweede periode op drie punten van Cercle. Eerder op zaterdag speelden rode lantaarn Tubeke en Roeselare al 0-0 gelijk.