Belgen in het buitenland - PSG boekt in Rijsel twintigste zege van het seizoen

Paris Saint-Germain is zaterdag op de 24e speeldag van de Franse Ligue 1 met 0-3 gaan winnen bij Lille. Thomas Meunier moest het stellen met een invallersstatuut.

PSG ging op bezoek bij Lille, in een niet zo ver verleden nog landskampioen maar nu vechtend voor het behoud. Coach Unai Emery blijft afwisselen tussen Rode Duivel Thomas Meunier en Dani Alves op rechtsachter, en dit keer kreeg de Braziliaan de voorkeur. Yuri Berchiche (45.) opende net voor rust de score, middenin de tweede helft mocht Meunier invallen voor Ángel Di María (72.). Vijf minuten later zette Neymar de 0-2 op het bord.

Giovani Lo Celso (87.) kwam in het slot nog met een derde doelpunt voor de Parijzenaars. PSG telt nog altijd elf punten voorsprong op nummer twee Marseille, Lille is zeventiende met 25 punten.